Wonen
Voor de koop of verkoop van uw woning moet u naar een notaris. U moet natuurlijk precies begrijpen wat u formeel vastlegt en waarom dat voor u van belang is. Dat geldt voor de overdracht van uw woning maar ook voor de financiering daarvan in de vorm van een hypotheek.
Advies
Bij Notariskantoor Zuid zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheden. Dat betekent dat we de tijd voor u nemen en goed naar uw wensen luisteren. Ons verdiepen in uw situatie om de beste oplossing te vindenn, en we net een stapje verder vooruit denken dan u zelf doet en duidelijk zijn in onze advisering.
Familiezaken
Trouwen is leuk. Net als gaan samenwonen. Er komt wel heel wat bij kijken. Ons kantoor heeft heel veel ervaring in het begeleiden van stellen die gaan samenwonen. Wij helpen u graag bij huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, een samenlevingsovereenkomst of een testament.

Particulier

Particulier
Notariskantoor Zuid in Blerick levert sinds jaar en dag degelijk werk voor een buitengewoon concurrerende prijs. Onze notarissen hebben op alle rechtsgebieden een ruime ervaring, daardoor kan efficiënt gewerkt worden waardoor minder kosten ontstaan. Wij streven ernaar zaken terug te brengen tot het wezenlijke. Heldere taal past bij de nuchtere en resultaatgerichte mentaliteit waarvoor onze kantoren inmiddels bekend staan. Vertrouwd, Vlot en Voordelig is ons devies. Ondanks dat is een persoonlijke benadering mogelijk net als een huisbezoek (op verzoek).

Wij spreken duidelijke taal en werkensnel en probleemgericht.